*: Cukormentes: <0,5 g cukor/100 ml fogyasztásra kész termékben vízzel elkészítve. Az élelmiszer energiaértékének legalább 20 %-át fehérje biztosítja. A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a porcok normál állapotának, működésének fenntartásához. A cink és a fehérje hozzájárul a normál csontozat fenntartásához. A cink és a szelén hozzájárul a haj normál állapotának fenntartásához. Az A-vitamin és a cink hozzájárul a bőr normál állapotának fenntartásához Az A-vitamin és a cink hozzájárul a normál látás fenntartásához.
Összetevők: Hidrolizált marhakollagén, hidrolizált tengeri halkollagén, savanyúságot szabályozó anyag (vízmentes citromsav), aroma, színezék (céklapiros), L-aszkorbinsav, édesítőszerek (aceszulfám K, szukralóz), étkezési só, hialuronsav, hidrolizált csirkeporc por, cink-biszglicinát, szelénnel dúsított szárított élesztő, tojáshéjhártya-hidrolizátum, Q10-koenzim, retinil-acetát.
Tápértékjelölés |
Napi adag: 12 g |
Adag a termékben: 25 ( 300 g ) |
|
100 g |
12 g |
RI* % |
Energia |
1489 kJ / 350 kcal |
179 kJ / 42 kcal |
2.1 % |
Zsír |
0 g |
0 g |
0 % |
-amelyből telített zsírsavak |
0 g |
0 g |
0 % |
Szénhidrát |
4.9 g |
0.6 g |
0.2 % |
-amelyből cukrok |
1.0 g |
0 g |
0 % |
Rost |
0.8 g |
0 g |
- |
Fehérje |
82 g |
9.9 g |
19.8 % |
Só |
1.6 g |
0.19 g |
3.2 % |
* RI : Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára ( 8400 kJ / 2000 kcal ) . |
Aktív összetevők |
Összetevő |
12 g |
NRV** % |
Kollagén ( I , II , III , V és X - es típusú ) |
10000 mg |
- |
C - vitamin |
200 mg |
250 % |
Cink |
10 mg |
100 % |
Tojáshéjhártya - hidrolizátum |
10 mg |
- |
Q10 - Koenzim |
5 mg |
- |
A - Vitamin |
160 µg |
20 % |
Szelén |
27.5 µg |
50 % |
** NRV : Napi beviteli referencia érték felnőttek számára . |