Kérdésed van? Írj nekünk: info@fromnature.hu

Haj- és körömerősítés

A hajerősítés olyan feladat, aminek a fontosságára sokan akkor döbbennek már csak rá, amikor szembesülnek a hajhullás, a hajhagymák meggyengülésének vagy a nagyfokú hajtöredezettség problémájával. A hajerősítés egyúttal a körmök megerősítését is magával hozza, hiszen a szarurétegek egyformán változnak a bevitt tápanyagok hatására. 

A hajszálak meggyengülése, töredezése, illetve az érzékeny, irritált fejbőr mind-mind arra utalhatnak, hogy a hajkorona támogatást igényel. Ennek a legjobb, leghatásosabb módja a vitamin- és ásványi anyag pótlás, mivel ezen anyagok bevitelét az egyszerű étkezés már nem képes fedezni. Ugyanis az élelmiszerek tápanyagtartalma időről-időre egyre kevesebb, és a minőségük is bőven hagy kívánni valót maga után. Azonban a hajerősítést megcélzó készítmények rendszeres alkalmazásával egyszerűen orvosolható a probléma, és a látható siker sem várathat sokáig magára, hiszen ez nem holmi kegy, hanem alap, ami jár.

A kollagén kiegészítők hozzájárulhatnak a köröm és a haj rugalmasságához és erősségéhez, ráadásként nem pusztán a hajszálak megerősítésében vállalhat főszerepet, hanem az ízületek, porcok támogatásában is.  C-vitamin fontos antioxidáns, amely elősegítheti a kollagén termelést, ami fontos a haj és a köröm egészségéhez. Az E-vitamin antioxidáns hatásai segíthetnek megvédeni a hajat és a körmöt a károsító szabad gyököktől. A cink fontos a sejtek megújulásához, így hozzájárulhat a haj és a köröm egészséges növekedéséhez és erősítéséhez. Az omega-3 zsírsavak gyulladáscsökkentő hatása segíthet megelőzni a fejbőr gyulladását, ami elősegítheti a haj egészségét. A vas segít az oxigén szállításában a sejtekhez, így hozzájárulhat a hajhagymák és a körömágyak egészséges működéséhez. A B-vitaminok, például a B2, B6 és B12, részt vesznek a sejtek anyagcseréjében, ami fontos a haj és a köröm növekedéséhez és regenerációjához. Az alfa-liponsav erős antioxidáns, amely védelmet nyújthat a haj és a köröm károsodása ellen, így hozzájárulva azok egészségéhez és szépségéhez. 


18termék
 
Szűrés
Ár
 (Ft)
1 190 Ft - 7 490 Ft
Kategória
Gyártó