Kérdésed van? Írj nekünk: info@fromnature.hu

Agy és idegrendszer

Az idegrendszer fontos szerepet játszik a test működésében, mivel az agy és a gerincvelő segítségével irányítja és szabályozza a test összes tevékenységét. Az idegrendszer egészségének fenntartása és támogatása kulcsfontosságú a megfelelő élettani funkciókhoz és a jó egészséghez.


11termék 111

Az étrend-kiegészítők használata az idegrendszer támogatására számos okból fontos lehet:

  1. Vitaminok és ásványi anyagok pótlása: Bizonyos vitaminok és ásványi anyagok, például a B-vitaminok, a D-vitamin, a magnézium és az omega-3 zsírsavak elengedhetlenek az idegrendszer megfelelő működéséhez. Ha az étrend nem biztosít elegendő mennyiségű ezekből az anyagokból, akkor étrend-kiegészítők segíthetnek a hiányosságok pótlásában.

  2. Stresszkezelés: Az idegrendszer sokszor ki van téve stressznek és nyomásnak, ami kihatással lehet az idegsejtek működésére és az idegrendszer egészére. Bizonyos gyógynövények, adaptogének és aminosavak segíthetnek a stressz kezelésében, ezáltal támogatva az idegrendszer egészségét.

  3. Memória és koncentráció: Néhány étrend-kiegészítő, például a Ginkgo biloba vagy a kolin, hozzájárulhat a memória és a koncentráció javításához, támogatva az agy működését.

  4. Neurotranszmitterek egyensúlyának fenntartása: Az idegrendszer működésében kulcsszerepet játszanak a neurotranszmitterek, amelyek az idegsejtek közötti jelek továbbításáért felelősek. Bizonyos tápanyagok és kiegészítők hozzájárulhatnak a megfelelő neurotranszmitter-egyensúly fenntartásához.

  5. Gyulladás csökkentése: Az idegrendszeri problémákhoz gyakran társul gyulladás. Antioxidánsok, gyulladáscsökkentő tápanyagok és zsírsavak segíthetnek a gyulladás csökkentésében, ezáltal támogatva az idegrendszer egészségét.

Szűrés
Ár
 (Ft)
2 780 Ft - 9 990 Ft
Kategória
Gyártó