Kérdésed van? Írj nekünk: info@fromnature.hu

Edzés előtti formulák

Egy kis plusz löketre vágysz az edzések alkalmával? Az edzés előtti energizálók, másnéven pre-workout készítmények számos előnnyel bírnak, és hatásuk az edzés során érvényesül igazán. 

Tudjuk, hogy nem egyszerű helytállni a mindennapokban. Legyen szó a munkáról, a családról, vagy a rendszeres mozgásról- időnként szükségünk van egy kis támogatásra. Az edzés előtti energizálók pedig pont ezt a célt szolgálják, hogy fenntartsák motivációdat, így nem maradhat ki a rendszeres testmozgás.

Ezek a készítmények növelik az energiaszintet és fokozhatják az állóképességet, mindemellett tartalmazhatnak olyan összetevőket, mint a koffein, amely serkenti az idegrendszert, és segít fenntartani az éberséget, valamint a koncentrációt az edzések során. A kreatin is gyakran megtalálható ezekben a termékekben, ami növeli a fizikai teljesítményt a rövid, sorozatos, nagy intenzitású mozgás során. Ezek az energizálók emellett gyakran béta-alanint is tartalmaznak, ami karnozin termelő hatása miatt szintén népszerű összetevő edzés előtti termékekben. 


22termék
 
Szűrés
Ár
 (Ft)
1 990 Ft - 7 590 Ft
Kiszerelés
Gyártó