E-Mail: info@fromnature.hu Azonnali válasz chaten: jobb alsó sarok! 

Tel:+36302035858 (H-P: 09:00-14:00)

Kérdezzen bátran egészség tanácsadónktól (jobb alsó sarok)! Azonnal választ kap bármilyen kérdésre termékeinkkel, táplálkozással kapcsolatban! Összehasonlítja a termékeket, segít a választásban!

N&Z Nádcukor 1000 g

A hagyományos répacukor helyettesítője remekül karamellizálható. A N&Z Nádcukor tökéletes kísérője kávénak és teának, enyhén karamelles ízt ad az italoknak. Ne korlátozzuk azonban az értékes alapanyagot csak italokra: remekül működik linzer, lekvár, fagylalt, gyümölcslé és kelt tészta esetében is.

Miért éri meg visszatérni hozzánk?

Kiszerelés
Por
Mennyiség
1000 g
Szállítási díj
1195 Ft-tól
Kiszállítás várható napja:
2025.08.18
Nincs raktáron
1 290 Ft
Egységár: 1,29 Ft/g
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 13 Ft
Egészségtudatos vásárlóink általában ezeket vásárolták a fenti termék mellé:
Részletek

Ma számos alternatíva áll rendelkezésünkre a hagyományos répacukor helyettesítésére, és az egyik ilyen lehetőség a nádcukor. Fontos megjegyezni, hogy ne keverjük össze a barnacukorral. A barnacukor valójában színezett fehércukor, amely a barna cukorszirupnak, vagyis a melasznak köszönheti színét. A nádcukor viszont természetesen előállított édesítőszer, amelynél először a cukornád levágása után a folyékony nádcukrot sajtolással nyerik ki, majd centrifugálás és szárítás következik.
A nádcukor íze lágyabb, kevésbé édes és enyhén karamellás, így kedvelt választás süteményekhez, desszertekhez és italokhoz egyaránt. Gyakorlatilag minden olyan ételben felhasználható, amelyhez a hagyományos répacukrot alkazmaznánk.

A nádcukor gazdag ízvilágával és sokoldalúságával a konyhában kiváló alapanyagként funkcionál. Nem csupán édesít, hanem különleges aromát és textúrákat is hozzáad az ételekhez. Például csokoládéval párosítva mélyebb kakaós ízt eredményezhet, és karamelles íze kiválóan kiegészíti a péksütemények ízét. Kiválóan karamellizálható is, így olyan ételeknél is alkalmazható, amelyek ezt az eljárást igénylik.  A sütemények állagát tekintve azonban kissé eltérően viselkedik a nádcukor a hagyományos cukorral szemben.
A nádcukor kiválóan alkalmazható szószok, mártások és glazúrok készítésére is. Húsok glazírozásához például mézes, karamellás bevonatot készíthetünk vele.

Átlagos tápérték 100 g-ban:
Energia: 1683 kJ/396 kcal;
Zsír: 0 g,
amelyből telített zsírok: 0 g;
Szénhidrát: 99,4 g,
amelyből cukrok: 99,4 g;
Fehérje: 0 g;
Só: 0 g

Tartalmaz: 100% nádcukor

Minőségét megőrzi: korlátlan ideig.

Száraz, hűvös helyen tárolandó!

Kiszerelés: 1000 gramm

Adatok
Gyártó
N&Z
Cikkszám
5999564983179
Csomagajánlatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!