25.000 Ft feletti vásárlás esetén MPL csomagautomatába a kiszállítás ingyenes!

NATURHELIX GYERMEK FÜLGYERTYA KAMILLA 2 DB
NATURHELIX GYERMEK FÜLGYERTYA KAMILLA 2 DB
1 290 Ft

NATURHELIX GYERMEK FÜLGYERTYA KAMILLA 2 DB

Szállítási díj
990 Ft-tól
Várható szállítási idő
1-3 munkanap
1 290 Ft
Egységár: 645 Ft/db
Részletek

Hogyan működik a fülgyertya?


A fülgyertyázás egy egyszerű, akár otthon is alkalmazható természetes gyógymód. A külső hallójárat bejáratához illesztett fülgyertya égése során egy rezgő, lengő meleg levegő-oszlop keletkezik, a fülgyertya és a hallójárat által együtt alkotott „csőben”. Ez a vibráló, periodikusan változó nyomású levegőoszlop mintegy „masszírozza” a nagyon érzékeny dobhártyát és ezen keresztül hallásunk teljes anatómiai felépítését. A rezgés üteme / frekvenciája / a hallható tartománynál alacsonyabb. A sokszáz éves tapasztalatok szerint ez a hallható hangoktól eltérő rezgés jótékony hatással lehet hallásunk rendszerére, továbbá stimulálja a máshogy nagyon nehezen elérhető fülakupunktúrás pontokat is.

 

A vibrációs hatás javíthatja a keringést, enyhítheti a fül és arcüregekkel kapcsolatos panaszokat. A fülgyertyázás nyugtató, ellazító élménye hozzájárulhat a stresszes panaszok enyhítéséhez, a kikapcsolódáshoz, relaxációhoz.

 

Természetesen ez a rezgő, lengő meleg levegő-oszlop nem szív ki semmit a hallójáratból. Ugyanakkor a helyesen elvégzett fülgyertya kezelés fellazíthatja a fülzsírt, ami általában a kezelés utáni egy-két nap során önmagától kiürül, kigördül a fülből (pl. éjszaka, alvás közben).

 

Alkalmazási javaslat:


Ha három kezelés után nem észlelünk javulást, akkor arra a problémára nem lesz megoldás a fülgyertyázás, nem érdemes tovább próbálkozni.

 

A Fülgyertya alkalmazása a következő panaszok esetén enyhítheti a tüneteket a régóta fennálló használat és a tapasztalatok alapján:

 

- A fülgyertya alkalmazása nyugtatóan hat gyermekre és felnőttre egyaránt; elősegíti a stressz oldását, és segít az ellazulásban.


- A fülgyertya stimulálja a hallójáratban található, máshogyan nem elérhető akupunktúrás pontokat.


- Enyhébb fülpanaszok, fülfájás, fülviszketés, külső hallójárat gyulladás tüneteinek enyhítésére.


- Nátha, allergiás nátha, megfázás, influenzás panaszok tüneteinek enyhítésére.


- Arcüreg gyulladás, melléküreg gyulladás tüneteinek enyhítésére.


- Repülés során a fülben kialakuló nyomásproblémák tüneteinek enyhítésére.

 

Fontos információ: A fülgyertya használata nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást. Leírásaink nem tekinthetők egészségügyi szaktanácsadásnak. Egészségének megőrzésével, esetleges betegségével kapcsolatosan kérdezze meg kezelőorvosát, szakorvosát, gyógyszerészét. A termék 3 éves kortól használható.

Adatok
Gyártó
Naturhelix
Cikkszám
312342443445
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek