A hidegen sajtolt Nature Cookta Tökmagolaj készítésekor nem pörkölik a magokat, hanem ledarálják és hidegen sajtolják, ezáltal íze selymesebb lesz és értékes beltartalmi értéke is megőrződik. A konyhai alapanyaghoz a magokat olajtökből nyerik ki. A tökmagok színe az olaj zöldes színében is visszaköszön. Nagyszerű alapanyaga pogácsáknak, kenyereknek, s nem utolsósorban kiváló rágcsálnivaló is.
A Nature Cookta Tökmagolaj nagyszerű ízesítője leveseinknek, főzelékeinknek, salátáinknak, tésztáinknak. A hidegen sajtolt olajból tehetünk pár cseppet a vanília fagyira, zöldségkrémbe egyaránt. Pikáns ízvilágát önmagában fogyasztva is élvezhetjük vagy pirítósra kenve a vaj helyettesítésére is használhatjuk. Ínyenc vendégváró falatkákat ízesíthetünk vele, ha zöldfűszerekkel, fokhagymával keverjük el. Ételeink tálalásakor a dekorációban is nagy segítségünkre lehet a Nature Cookta Tökmagolaj. Próbálja ki süteményeibe vagy a babgánica készítéséhez, karakteres telt ízét mindegyik ételnél kamatoztatja. A Nature Cookta Tökmagolaj hidegen sajtolt konyhai alapanyag, a stájer olajjal ellentétben készítésekor nem pörkölik meg a magokat. A tökmagolaj fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos, kiegyensúlyozott étrendet.
Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia: 3695 kJ/899 kcal, zsír: 99,8 g, amelyből telített zsírsavak: 21,13 g, szénhidrát: 0 g, amelyből cukrok 0 g, fehérje: 0,2 g, só: 0 g
Tartalmaz: 100% tökmagolaj