A Nature Cookta Mákolaj hidegen sajtolt fűszere a különböző édességeknek és a halaknak. Készítése a vegyi anyagok és tartósítószerek teljes kizárásával történik. A pirított mákra emlékeztető illatú és világossárga színű mákolaj sokrétűen felhasználható a paleolit, vegán és vegetáriánus étkezésben is.
A Nature Cookta Mákolaj egyedülálló aromája a péksüteményeknél, salátáknál és a gyümölcsleveseknél érvényesül a legjobban. Nagyon jó alkotóeleme a réteseknek, fagylaltoknak, palacsinta töltelékeknek. Az önteteket ízesítsük a citromon és a gránátalmán kívül mákolajjal is. Alacsony füstpontja (~120 °C) miatt magas hőfokú sütésekhez nem ajánljuk. A mákolaj fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos, kiegyensúlyozott étrendet. Száraz, hűvös helyen tartandó!
Átlagos tápérték 100 g-ban: Energia: 3763 kJ/ 899 kcal Zsír: 99,86 g amelyből telített zsírok: 11 g Szénhidrát: 0 g amelyből cukrok: 0 g Fehérje: 0 g Só: 0 g
Tartalmaz: 100% mákolaj